990 23 873 

Tømmerhus

Vi har lafta og levert tømmerhytter og tømmerhus over hele Norge siden 1988, samt et 20-talls bolighus til Tyskland, alle i lafta utførelse. I den senere tid har vi også utviklet vår egen måte å bygge stavlaft bygg på. Tømmerkonstruksjonen og søylene produseres ferdig innendørs i vår produksjonshall. Deretter blir veggelementene spesial-tilpasset imellom søylene. Veggelementene paneles ferdig utvendig med 21mm tykk profilert furupanel.

Vi leverer tømmerhus og tømmerhytter i hele Norge!

 

  • Norsk furu-tømmer med 20cm tykkelse
  • Egen produksjonshall
  • Vi lager byggetegninger etter dine ønsker
  • Byggesøknad

Vi bruker Norsk furu-tømmer med 20 cm tykkelse og varierende høyder (avsmalning med rot og topp) i veggene. Vi leverer bygg med topp kvalitet i alle ledd. Vi har lang erfaring med å lage byggetegninger for hus og hytter i laft, der vi har fokus på at ditt bygg skal bli akkurat slik du vil ha det. Vi kan også bistå med byggesøknad.

Produksjonen av laft og stavlaft foregår innendørs i vår store produksjonshall. Vi har lang erfaring innen byggfaget, er registrert Mesterbedrift og er godkjent lærebedrift. Dette gir deg som kunde en garanti om en fagmessig godt utført jobb. Vårt mål er å ha fornøyde kunder, både dag en og om 10 år. Folldal Bygg AS har Sentral Godkjenning for ansvarsrett.
Ta kontakt med oss dersom du ønsker et sunt og miljøvennlig hus i tømmer!

Kontakt oss

Folldal Bygg AS
Industrivegen 84
2580 Folldal

 

 990 23 873

 post@folldalbygg.no

Lyst på tømmerhytte eller tømmerhus? Fyll inn skjemaet, så kontakter vi deg!

* Må fylles ut

Nettsiden er designet og utviklet av Dialecta Reklamebyrå